Shift Prefab

Over shift

Sustainable Houses In For Tomorrow.
Bouwen aan een duurzame toekomst.

Prefab wonen is de toekomst

Duurzaamheid, Toegankelijk en Kwaliteit

Wij dragen bij aan een betere toekomst door houtskeletbouw prefab woningen te bouwen van duurzame hoogwaardige kwaliteit materialen. Wij willen nieuwe mogelijkheden bereikbaar maken. Ook voor starters. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om een toekomstbestendige woning te laten bouwen. Onze prijzen liggen lager dan die van de traditionele bouw en andere prefab bouwers, zonder dat er ingeleverd wordt op kwaliteit. Wij gebruiken namelijk alleen duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit.

Waarom Shift

Efficiënt, energiezuinig en duurzaam

Prefab huizen bouwen is de toekomst van de woningbouw. Deze huizen worden op een fabrieksmatige wijze geproduceerd en in delen naar de bouwplaats vervoerd. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere bouwtijd.

Shift Prefab

Volledig prefab

Monteren in één week

Prefab volledig afgestemd op de wensen van de klant.

Shift Prefab

Strak stappenplan

Weten waar je aan toe bent

Dankzij ons bekende stappenplan, kom je niet voor verassingen te staan.

Shift Prefab

Zelfvoorzienend systeem

Energie-neutraal wonen

Hogere isolatiewaarden dan de bestaande norm.

Shift Prefab

Opschaalbare productie

Grotere projecten, kort termijn

Onze productiecapaciteit in Polen is snel op te schalen.

Erg blij met Shift, wat een geweldig team!”

Aanbevolen door 110+ mensen op Google met een gemiddelde beoordeling van een 4,8 / 5.

Gerda S.

Wat een verademing om met jullie als adviseur samen te werken! Jullie diepgaande kennis en toewijding hebben ons geholpen bij het vinden van de perfecte bouwkavel en het opstellen van een budget dat bij onze wensen past. Jullie professionele begeleiding maakte ons prefab woningproject tot een soepel en plezierig avontuur.

Johan en Elise V.

Vanaf het eerste gesprek was het duidelijk dat jullie als adviseur echt om ons droomhuis gaven. Dankzij jullie uitgebreide expertise en geduld hebben we weloverwogen beslissingen kunnen nemen, of het nu ging om de keuze tussen een modelwoning of maatwerk. Jullie hebben onze visie tot leven gebracht!

Familie B.

De begeleiding van jullie als adviseur was van onschatbare waarde. Jullie begrepen onze behoeften en hebben ons geholpen bij het vinden van een kavel die perfect bij ons past. Jullie aandacht voor detail en proactieve aanpak hebben ons vertrouwen gegeven gedurende het hele traject.

Marco en Linda H.

Wat een geweldig team! Jullie luisterden aandachtig naar onze ideeën en hebben ze omgezet in een concreet plan. Jullie flexibiliteit en creativiteit bij het balanceren tussen een modelwoning en maatwerk was indrukwekkend. Ons huis voelt als een uniek meesterwerk dankzij jullie begeleiding.

Anouk B.

Ik had nooit gedacht dat het bouwen van een prefab woning zo stressvrij kon zijn. Jullie adviserende rol maakte het hele proces vlot en zorgeloos. Jullie geduldige uitleg over budgetopties en jullie het strategische aanpak bij het vinden van een bouwkavel waren cruciaal voor mijn droomhuis. Heel erg bedankt!

Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review Icon Review